A felnőtt keret számára szervezett edzőtábort a Magyar Sí Szövetség. Pónya Sára, Gyallai Soma, Panyik Dávid és Büki Ádám az ausztriai Ramsauban készül kedd és vasárnap között Szőcs Emőke, szövetségi kapitány irányításával.

„A fő hangsúly a sírollerezésen és a lövészeten van, de természetesen volt kondi edzésünk is. Az idén az jelenti a legnagyobb nehézséget, hogy a versenyzők nagyon nehezen tudnak a munkahelyükről hosszabb időszakokra eljönni. ezért nem tudnak olyan edzésmunkát végezni, mint amilyenre szükség lenne. Például Büki Ádám csak csütörtök este tudott csatlakozni a táborához. Vagy Dávid a délelőtti edzéseken soha nem tud részt venni, ugyanis az Atomic gyárban dolgozik, mint mérnök, és legkorábban 17 órakor tud eljönni a munkából. Idén Soma az, akinek a munkahelye elég rugalmas ahhoz, hogy kellő időt tudjon az edzésekre szánni. Ettől eltekintve mindenki lelkes és a legjobbat hozza ki magából” – mondta Szőcs Emőke.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.