A hétvégén 2 napos Viessmann kupán vettünk részt Szlovákiában 6 zalkás utánpótlás korú versenyzőnkkel. Szombaton az özönvíz viccelt meg minket a meredek homokdünékkel tarkított pályán.Vasárnap pedig az igen kemény hőségben a pályán kavargó homokot hordó szélé volt a főszerep, ami több versenyzőnknek okozott gondot a lövészetnél.

A koronavírus járvány óta először versenyzünk 2 év kihagyás után külföldön. Fizikai állapotunkat az egy hetes edzőtábor /rápihenés nélküli verseny/ alapozás után jónak itélem meg. Voltak kiváló futások, amik gyengébb lövészettel párosultak, vagy épp egy forgó szél szólt közbe, de az érzések, hogy ezekkel a gyerekkel jó úton haladunk egy összetett sportágban, azok valódiak. A két nap alapján Besze Regina nyújtott kiegyensúlyozott teljesítményt: sprinten 6. lett, egyéniben a 4. helyen végzett. 

Szerző: Gál Ágota

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.