Az MVM Magyar Kupa versenysorozat 2022-es első futamai az ausztriai Grebenzenben lesznek január 15-én és 16-án.

A Rozmaring SE immáron 15. éve rendezi meg MK viadalait, melyek egyúttal emlékversenyek is. A szombati versenynapon Kovács Dani alpesi síző és vitorlázó sporttársukra emlékeznek. A vasárnapi futamokat az 5 évvel ezelőtt autóbalesetben elhunyt egykori szövetségi kapitány és a Rozmaring SE alapítója, Kovács Barnabás emlékére rendezik meg.

Az MVM Magyar Kupa versenysorozat januári hétvégéjén mindkét technikai számban - szlalomban és óriás-műlesiklásban is - megméretheti magát valamennyi korosztály képviselője az 5 évestől a Masters V. kategóriáig. Több mint 10 éve a legnépesebb mezőny hagyományosan ezen a kupafordulón gyűlik össze, és bár a koronavírus-járvány az utóbbi időszakban minden tervet felülírt, a szervezők idén is bíznak a magas résztvevői létszámban.

Ettől a szezontól kezdve már a hobbisízőket, vagyis az olyan szabadidő-sportolókat is várják, akik nincsenek leigazolva egyesülethez, de szeretnék próbára tenni magukat a versenyen. Számukra a helyszíni nevezésre is lesz lehetőség. 

A versenykiírás itt letölthető:

MVM Magyar Kupa 2. forduló 2021/2022

MVM Magyar Kupa 3. forduló 2021/2022

Az MVM Magyar Kupasorozat és a Magyar Sí Szövetség főszponzora:

 

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.