Az Északi Szakág ismét összefogott, és a galyatetői Biatlon Centrumban a lőtéren felállított kispuskás céltáblák ("bukó táblák") felújítását végezték el az egyesületek edzői, vezetői és a sísportot kedvelő és szerető lelkes segítők egy társadalmi munka keretében június közepén.

Először az elmúlt évben felvitt festékanyag leégetése és lekaparása történt meg, mely több órát vett igénybe, majd utána következhetett a festés. Néhány alkatrész cseréje is megtörtént, így a Nyári Biatlon Kispuskás Magyar Kupa versenysorozatra készen állnak a frissen festett és felújított céltáblák.

A Biatlon Centrumban található versenybírói faház (rajt- és célbírói ház) melletti meredek és veszélyes (télen igen csúszós) feljáró rész lépcsőkkel egészült ki, így a rajtzónából immár gyorsan és biztonságosan megközelíthető a faházban berendezett versenyiroda.

Köszönjük szépen a társadalmi munkában részvevő sporttársaink segítségét!

Bereczki Brigitta

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.