Az előző szezonban szövetségi edzőként segítette a válogatottat Bugya Fruzsina.  Aztán a koronavírus helyzet márciusban felborította a terveket, az online tréningekre és az önálló munkára állt át a csapat. Fruzsi szárazedzéseket tartott a versenyzőknek.

„Vasárnap kivételével minden nap kondiedzéseket tartottam augusztus végéig, amíg nem volt iskola. Ezeken Tóth Zita, Beszterczey Kristóf, Majtényi Hanna és Maróty Mátyás vettek részt. Nagyon fontos volt ez a felkészülésükhöz. A jövőben Tóth Zita kondi trénere maradok és leszek továbbra is. Természetesen nem zárkózom el a többiektől sem, hiszen nagyon szeretem őket, jól telt velük a nyár. Élveztem az összes online edzést velük. Ha akarnak és tudnak rá időt szakítani, folytathatják velem és Zitával ősszel is a kondi edzéseket. De imádtam ezt az évet és nagyon szerettem a Síszövetségnek dolgozni, és olyan edzőkkel együtt lenni, tanulni tőlük, mint David Fill és Stark Márton” – mondta Fruzsina.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.