A női világkupa-sorozat hinzenbachi helyszínén Vörös Virág mindkét napon sikerrel kvalifikálta magát a főversenybe. A célja az volt, hogy világkupa pontokat szerezzen.

Szombaton a főversenyben 77 méteres indított, melyet a második sorozatban egy 78 méteressel múlt felül. A 29. helyen végzett, és ezzel újabb 2 világkupa pontot gyűjtött be.

Vasárnap az első sorozatban ismét kitett magáért, és 77 méterig jutott, ami a 29. helyre juttatta. A második sorozatba is. A második sorozatban Virág 79 métert teljesített, mellyel a 30. helyen végzett.

Ezzel kőszegi síugrónk eddigi legeredményesebb hétvégéjén van túl. 

" Ismét elmondhatom, hogy a legjobb hétvégémen vagyok túl. Örülök, hiszen nagyon sokan voltunk, és nagyon szoros volt a verseny. De sikerült a pontszerzés megint! Jó úton haladok, úgy érzem, dolgozni fogok a hibáimon, és remélem még előrébb tudok kerülni" - nyilatkozta Vörös Virág.

 

 

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.