Ki kellett hagynia az alpesi sí világbajnokságot, az Universiadét, és az országos bajnokságon sem indulhatott Kékesi Márton. A Fullsport SE sízőjének januárban egy nemzetközi versenyen elszakadt a keresztszalag a térdében. Ezt követően az orvosok a májusi operáció mellett döntöttek.

„Egész jól vagyok, bár hiányzik a versenyzés. A St Lambrecht-ben rendezett országos bajnokságon sem állhattam rajthoz, de edzősködhettem, ami örömet jelentett számomra. Néhány fiatal tehetségnek segítettem, és páran nyertek is, így volt sikerélményem. A héten elkísérem a serdülőket a Topolino nemzetközi versenyre, Olaszországba. Mivel a sérülésem miatt nem versenyezhetek, így be tudok vállalni ilyen szerepeket, feladatokat, amennyire az egyetem mellett megengedhetem magamnak. Májusra írták ki a műtétemet, és onnantól indul a komoly rehabilitáció. A következő szezonban visszatérek, és újult erővel vágok bele a versenyzésbe” – nyilatkozta Kékesi Márton.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.