A Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter honlapján tette közzé a hírt, mely szerint az egyik politikai erő egyebek mellett a sífutó és szánkópálya, valamint azok infrastruktúrájának felszámolását tűzte ki célul. Idézet a klaszter cikkéből:

"A Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter soha nem foglalkozott politikai véleményekkel, tagjai egymás politikai nézeteinek ismerete nélkül működtek együtt az elmúlt 10 évben a hazai havas sportok fejlődése érdekében. Ennek az elvnek a megtartásával, de a helyzet súlyosságának figyelembevételével szeretnénk tájékoztatni a téli sportok kedvelőit a Normafa téli sportját fenyegető tervekről. Két éve nyílt meg újra a Normafán, az ott egyébként száz éves múltra visszatekintő sífutó és szánkópálya, és sajnos van egy politikai erő, ami ennek a felszámolását tűzte ki célul. Az egyik a XII. kerület Hegyvidéken polgármester jelöltet is állító párt Normafával foglalkozó választási programjának 3. pontja a következőt tartalmazza:


„A hóágyúkat el kell bontani és eladni, amíg még érnek valamit. Eleve az önkormányzat nem tartja be az engedélyben szereplő feltételeket és a környezetet súlyosan károsítva működteti ezeket.”

A teljes cikk elérhető a klaszter honlapján.

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.