Sikerrel zárta a Nemzetközi Biatlon Szövetség (IBU) által szervezett IBU Academy újabb edzőképzését Pónya Sára. Válogatott biatlonosunkat a két évvel ezelőtt megrendezett alapkurzus után ezúttal az első szintű képzésben vett részt. Sárát az élményeiről kérdeztük:

„Sikeresen elvégeztem az IBU Akadémia első szintű edzőképzését. Ez a képzés három hétből állt, amelyeket különböző helyszíneken (Hochfilzen, Östersund, Jakuszyce) rendeztek meg egy év lefolyása alatt. Ezek a képzés hetek reggeltől késő délutánig elméleti és gyakorlati oktatásból álltak, illetve ezek között szakmai gyakorlatokat, vizsgákat és online anyagokat kellett elvégeznünk. Nagyon tartalmas egy év volt, amelyet sikeresen abszolváltam, és az utolsó hét végén kaptunk elismerő oklevelet is.

Rengeteget tanulhattunk különböző szakemberektől, edzőktől, mentoroktól, példaértékű személyektől. Mindemellett soha nem hittem volna, hogy ilyen széleskörű tudásra lehet szert tenni egymás által, edző kollégáktól a világ minden tájáról. Inspiráltuk egymást, közösen megoldottunk bármilyen feladatod, együttműködéssel, jó kedvvel.

Ezeket igyekszem a jövőben is tovább vinni magammal. Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem ezen a képzésen, mert nem csak a tudásom gyarapodott, de új barátságokat köthettem, nyíltabban állok a világ felé, és bízom benne, hogy ez még csak a kezdete egy hosszú tanulási folyamatnak.”

Gratulálunk Sárának!

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.