A sítársadalom eddig többször is bizonyította, hogy a bajban összefog. Most is szükség van a segítségetekre!

A napokban a SKID került nehéz helyzetbe, miután egy ausztriai edzőtáborba tartva a csapatbuszuk kigyulladt és porig égett. A sajnálatos esetben szerencsére személyi sérülés nem történt, viszont az anyagi kár jelentős. A járművön kívül az öt versenyző és a két kísérő valamennyi felszerelése megsemmisült vagy sérült a tűzben.

A csapatnak új buszra és technikai eszközökre van szüksége, melyek beszerzéséhez anyagi támogatásra lenne szükségük. Köszönik mindenkinek, aki bármekkora összeggel, kapcsolattal, ötlettel, lehetőséggel hozzá tud járulni ahhoz, hogy síiskola a jövőben is a megszokott színvonalon működhessen.

Itt tudtok adományozni: https://gogetfunding.com/skid-busz/

Aki eszközökkel szeretne segíteni, keresse Herczegh Danit: 06 30 916 6223, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Amennyiben céges, vagy alapítványi támogatást tud valaki felajánlani, azt közvetlenül az egyesületen keresztül tudja megtenni, a részletek egyeztetése után.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.