Kedves Sporttársak!

Ezekben a zűrzavaros és számunkra még felfoghatatlan, de leginkább ismeretlen időkben, amikor a félelem arra késztet, hogy befelé forduljunk, fontos, hogy ne feledkezzünk meg egymásról, és főleg az idősekről, akiket a leginkább veszélyeztet a COVID-19 elnevezésű vírus. A Magyar Sí Szövetség éppen ezért szeretné jelezni minden egykori bajnokának és versenyzőjének, hogy önkéntesek bevonásával örömmel segít a bevásárlásban, azoknak a szépkorú sízőknek, akik ezt kérik vagy jelzik a testület felé. A jó szó is sokat számít olykor, de most hisszük, hogy eljött a tettek ideje.

Kik kérhetnek segítséget?
Elsősorban a 70 év feletti, segítségre szoruló, egykori versenyzőink.

Miben tudunk segítséget nyújtani?
Leginkább bevásárlásban, gyógyszerek kiváltásban, csekkek befizetésében.

Kik lehetnek önkéntesek?
Bárki jelentkezhet önkéntesnek, aki késztetést érez magában, hogy segítséget nyújtson az időseknek. Várjuk pl. egykori és jelenleg edzők, versenyzők, azok szülei, vezetőségi tagok, pályabírók jelentkezését!
Fontos, hogy csak egészséges fiatalok vállaljanak önkéntes feladatokat, akik önállóan kell, hogy ellássák az önkéntes szolgálatot. Ezzel is figyelni szeretnénk egymás egészségére, és arra, hogy ne mi legyünk a terjesztői a koronavírusnak.

Hol jelentkezhetnek idős sporttársaink és azok az önkéntesek, akik szívesen segítenek?
A síszövetség telefonszámán és e-mail címén fogadjuk a megkereséseket, kéréseket és önkénteseink jelentkezését, munkanapokon 10-17 óra között.

Telefon: +36-309825252
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sporttársi üdvözlettel:

 

Miklós Edit                                                                             Szentgyörgyi Zoltán
   elnök                                                                                                     főtitkár

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.