A férfi egyéni versenyszámot rendezték az antholzi biatlon világbajnokság mai versenynapján, ahol Panyik Dávid a 101. helyen végzett, míg Gyallai Soma a 103. helyen zárt. Szőcs Emőke szövetségi kapitány gondolatai a két magyar biatlonos teljesítményéről:

" A fiúk az egyéni versenye nagyon rosszul mentek. Az időjárás ma is nehéz volt, és annak ellenére, hogy kellően reagáltak az időjárási viszonyokra, mégis sok hiba csúszott be. Azt hiszem, kicsit túlgondolták, és túlzottan nagy volt bennük a versenydrukk, amit nem tudtak eléggé kontroll alatt tartani. Ennél mindketten sokkal többre képesek. Nehéz, hogy mindezt egy ilyen versenyszituációban nem tudják megmutatni. Holnap újabb kihívás van előttünk, és arra koncentrálunk. Ugyanis indulunk a single mix váltóban, és ott is mindent megteszünk egy jobb eredmény érdekében."

  

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.