A TE Sportmédia szakirányú továbbképzésén meghívott előadóként tartott előadást a Magyar Sí Szövetség két képviselője novemberben. Miklós Edit, elnök, valamint Szőcs Emőke, biatlon szövetségi kapitány átfogó képet adott e sportágak jelenéről és versenyszabályairól. Szó esett egyebek mellett a különböző versenyszámokról, a versenyhelyszínekről és a felszerelésekről is.

Miklós Editet sokat kérdeztek a hallgatók, kezdve azzal, hogy mennyire sikerült súlyos sérüléséből felépülnie, de a világkupa szerepléseiről is érdeklődtek. Sportvezetőinket a Rekreáció tanszék vezetője, dr. Lacza Gyöngyvér hívta meg vendégelőadónak.

A téli sportokat Miklós Edit és Szőcs Emőke mellett Bozsik Anna, egykori olimpikon sífutó és biatlonversenyző, Klausman Viktor, egykori alpesi síversenyző, újságíró és műsorvezető, valamint Vásárhelyi Tamás sportriporter képviselte.

A sikeres programnak köszönhetően Miklós Edit december 4-én újabb előadás megtartására hívták, melynek örömmel eleget tett.

 

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.